ELΣχετικά με εμάς


CNC CAT

eco cnc

Με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή μηχανημάτων αντιπροσωπεύουμε μια νέα προσέγγιση στα CNC μηχανήματα και  προσφέρουμε:

  • την καλύτερη δυνατή αναλογία τιμής και απόδοσης.
  • συνεργασία με τον πελάτη σε επίπεδο prototyping και retro fitting (αναβάθμιση ενός ήδη κατασκευασμένου μηχανήματος και μετατροπή του σε CNC νέας γενιάς).
  • ανιδιοτελή καθοδήγηση σχετικά με το ποιο μηχάνημα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του πελάτη ανάλογα πάντα με τη χρήση και τη φύση της  δουλειάς του.
  • σταθερότητα, ευελιξία  στους χειριστές.
  • ποιότητα και ακρίβεια στο αποτέλεσμα. 

Γιατί τα δικά μας CNC?

 Πολύ απλά! Επειδή εμείς κατασκευάζουμε τις CNC μηχανές έτσι όπως ‘‘πρέπει’’!

Αξιοπιστία και Εγγύηση

CNC CAT trustΡωτήστε οποιονδήποτε ιδιοκτήτη εργαλειομηχανής CNCCAT  για την υποστήριξη που παρέχεται (τεχνική, εκπαιδευτική και ενημερωτική).
Με την πολυετή εμπειρία μας πάνω στον τομέα των CNC μηχανημάτων και έπειτα από πολλές δοκιμές και αναβαθμίσεις  έχουμε πετύχει τον στόχο μας και πλέον γνωρίζουμε ότι το τηλέφωνο μας δεν θα χτυπήσει ποτέ για παράπονα!

Το προσωπικό μας
Κάθε μηχάνημα CNC πριν από την αποστολή υφίσταται έναν ολοκληρωμένο έλεγχο από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό υποστήριξης, το οποίο είναι διαθέσιμο για να βοηθήσει με τα προβλήματα και τις ερωτήσεις σας, προκειμένου η λειτουργία του CNC σας να διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση, όπως συνεπώς και η παραγωγή σας.

Η τεχνική  υποστήριξη και η εξελιγμένη τεχνολογία   δεν είναι οι μοναδικοί  λόγοι  για να προτιμήσετε μηχανή CNC από το δικό μας κατάστημα. Είναι ουσιαστικής σημασίας για εσάς να έχετε ικανούς συνεργάτες με γνώσεις στο χώρο των εργαλειομηχανών, οι οποίοι να είναι στο πλευρό σας πριν, αλλά και μετά την αγορά, για  να ανταποκριθούν σε κάθε σας πρόβλημα.

Γνώσεις πελάτη

Η εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι τα μηχανήματά μας απευθύνονται σε όλους! Σε ιδιώτες, χομπίστες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, εργοστάσια και βιομηχανίες.
Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία CNC μηχανών στην οποία μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Εκπαίδευση

training first lesson free CNC CAT

Ο πελάτης δεν χρειάζεται να είναι τεχνικός, ούτε και σχεδιαστής.Με κατάλληλα μαθήματα εξοικειώνεται και καταρτίζεται επαρκώς ώστε να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις την πορεία του στο χώρο των μηχανημάτων χάραξης και κοπής. Το μάθημα πραγματοποιείται χωρίς χρέωση, είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως (ηλεκτρονικά), όπου με ειδικό λογισμικό και την άδειά σας, συνδεόμαστε απευθείας στην επιφάνεια εργασίας του Η/Υ σας, προκειμένου να κατανοήσετε βήμα-βήμα τη διαδικασία.

Επικοινωνία

•Δυνατότητα τηλεδιάσκεψης με τον πελάτη μέσω Teamviewer ή Ammyy  (απαραίτητη είναι η σύνδεση του υπολογιστή με το διαδίκτυο).

•Τηλεφωνική εξυπηρέτηση σχετικά με όλα σας τα προβλήματα.
Για υποστήριξη στο μηχανικό και ηλεκτρονικό κομμάτι του CNC προτείνεται να έχει προηγηθεί η αποστολή οποιασδήποτε άλλης μορφής βοηθητικής πληροφορίας π.χ. φωτογραφία, βίντεο κ.τ.λ. στο e-mail της εταιρίας info@cnccat.gr
(οι πληροφορίες θα πρέπει να διαθέτουν ευκρίνεια και καθαρότητα, ώστε να μπορέσουμε από απόσταση να αντιληφθούμε το πρόβλημα).